Het dagelijks aanleveren van Retail Nederland en Europa met onze verse kaasproducten. Dit gebeurt onder private label en onder eigen merk “Boncheese”. Hierbij is de grote productiecapaciteit en het flexibel produceren van onze verse kaasproducten een van de belangrijke issues. Op diverse productielijnen kunnen we topsealen met diverse verpakkingsvormen. Hier kunnen we indien gewenst onder beschermde atmosfeer verpakken.
Hierbij leveren we in diverse grootverpakking bulk grondstof in the foodindustrie. Veelal wordt onze roomkaas herverpakt of ontwikkeld tot een nieuw eindproduct. We verwerken zowel onder eigen receptuur als op receptuur van de klant waarmee we samenwerken. In onze productielocatie kunnen we flexibel omgaan met grote en kleine batches. Voorts gaan we flexibel om met diverse smaken en verpakkingsvormen. Dit al dan niet onder beschermde atmosfeer en topsealing.
Deze markt vullen we grotendeels in met onze ambachtelijke verse roomkaas. Aangezien onze roomkaas zich uitermate goed laat smeren zonder vochtuittreding maakt het zich in de Out-Of-Home markt tot een veel gekozen roomkaas. Deze uitlevering vindt plaats onder Private Label en ons eigen merk “Boncheese” (voorheen John Cheese). De mogelijke verpakkingsvormen zijn diverse grootverpakkingen en spuitzakken.